Arisdonk 32 - 9950 Waarschoot
Tel.: 09 277 09 99
Contacteer ons!
Bij Wittevrongel Raamdecor zit u gebeiteld!

Schrijnwerker Wittevrongel Raamdecor in Evergem, maatwerk als rode draad!

Zaakvoerder Geert van de gelijknamige firma Wittevrongel Raamdecor heeft al dertig jaar ervaring in schrijnwerken. Opgeleid als technisch schrijnwerker heeft hij alle evoluties meegemaakt en specialiseert hij zich in buitenschrijnwerk. Voor ramen en deuren op maat mag u aankloppen. Maar nog voor veel meer zaken bij de schrijnwerker in Evergem.

Daktimmmerwerk

Spendeer voldoende aandacht aan daktimmerwerken, want die maken of kraken de rest van uw dakbedekking.

Dakisolatie

Tijdens de winter moet u dankzij goede dakisolatie minder stoken, en in de zomer blijft het binnen aangenaam koel. Uw portefeuille én het milieu zijn u dankbaar.

Schrijnwerken

Begeleiding van het ontwerp tot de realisatie. Op elk moment krijgt u advies over de meeste moderne afwerkingstechnieken. Hierdoor zal uw buitenschrijnwerk makkelijk in onderhoud zijn.

Ramen en deuren

Correcte meting, oplevering en plaatsing van ramen en deuren in hout, pvc en aluminium en dit voor nieuwbouw en renovatie.

Gyprocwerken

Een vals plafond of wand in uw bedrijf? Een gipsplaat voor een herbestemming van een ruimte? Een snelle en gedetailleerde afwerking via gyproc voor nieuwbouw en renovatie.

Wittevrongel Raamdecor heeft zijn thuisbasis in Waarschoot, maar is vooral actief in Evergem. Op die manier kan de kwaliteit optimaal gegarandeerd worden en wordt er binnen de opgelegde tijdspanne gewerkt. Bij de schrijnwerker bent u in kwalitatieve en vertrouwde handen. Interesse? Maak een afspraak.

 

Clikc+