Arisdonk 32 - 9950 Waarschoot
Tel.: 09 277 09 99
Contacteer ons!
Ramen en deuren op maat, in hout of pvc!

Wittevrongel Raamdecor zorgt voor ramen en deuren in Evergem!

Al meer dan tien jaar is Wittevrongel Raamdecor specialist in de productie, levering en plaatsing van ramen en deuren in Evergem. De schrijnwerkerij van Geert werkt met de materialen hout, pvc en aluminium en dit voor nieuwbouw en renovatie.

Hout

Net dat tikkeltje extra exclusiviteit en uitstraling dat perfect past in landelijke woningen. Hout geeft de juiste warme uitstraling en bezit een hoge natuurlijke isolatie.

PVC

Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de perfecte thermische isolatie-eigenschappen wordt er vaak voor kunststof gekozen. De voordelen van kunststof ramen hebben de uitstekende isolatie-eigenschappen: een lange levensduur en zeer voordelige prijs.

Aluminium

Aluminium ramen en deuren passen perfect in een moderne bouwstijl. Dit trendy en bijzonder sterk materiaal garandeert een fraaie vormgeving. Dankzij de absolute kleurvrijheid sluiten aluminium ramen en deuren mooi aan bij elke woning.

Contacteer ons

De vakmensen van Wittevrongel Raamdecor staat in voor een correcte opmeting én plaatsing van uw ramen en deuren. Naast nieuwbouwprojecten worden ook bestaande ramen en deuren in Evergem vervangen. Interesse om samen te werken met een professionele partner? U bent één telefoontje verwijderd.

Clikc+